Diashow pauzeert bij muis-over
Target Advies: Over ons

Over ons

Target Advies is opgericht door Jo Smeets. Hij is als muzikant en muziekliefhebber al van jongs af aan bezig met geluid. Tijdens zijn studie elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/E) combineerde hij de passie voor muziek en geluid met elektrotechniek en (psycho-)akoestiek. De eerste jaren werkte hij in research & development bij Philips Audio en GN-Resound waar hij digitale techniek met (elektro-)akoestiek combineerde.

Later werkte hij bij diverse gerenomeerde adviesbureaus als akoestisch adviseur en voerde akoestische onderzoeken uit met betrekking tot weg- en railverkeerslawaai, industrie- en horecalawaai, ruimte- en elektroakoestiek en geluidwering gevel maar ook bouwfysische en andere (milieu-)technische onderzoeken als bouwbesluit- en brandveiligheidstoetsen, energiebesparingsonderzoeken en luchtkwaliteitsonderzoeken.

Ook is hij soms aan 'de andere kant van de tafel' te vinden. Sinds 2017 is hij namelijk ook deeltijds werkzaam bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg (RUD-ZL) te Maastricht. Dit mes snijdt aan twee kanten: enerzijds zorgt hij er zo voor dat tezamen met de adviseurs in den landen een goed verhaal voor de buhne wordt gebracht dat ook bij rechtszaken stand houdt, anderzijds zorgt de overheidservaring voor goede akoestische onderzoeken.

In 2019 besloot Jo zijn eigen bedrijf te starten om tegen schappelijke prijzen klanten te kunnen voorzien van een goed advies, maar tevens ook tijd te steken in research naar elektro-akoestiek en energiebesparing en het opzetten en geven van cursussen.Target Advies: Doelmatig, doeltreffend en doelgericht advies in geluid, bouwfysica en elektro-akoestiek!


© Copyright 2018 - Target Advies Produced by SoloMiJo